TCF megfelelőségi nyilatkozat
A Natív Hirdetés Kft. megfelelőségi nyilatkozata a TCF 2.2 szabványhoz.

A Natív Hirdetés Kft. mélyen elkötelezett az adatvédelem, az átláthatóság és az etikus adatkezelési gyakorlatok iránt. Az IAB Europe Átláthatósági és Hozzájárulási Keretrendszer (TCF) irányelveinek betartásával biztosítjuk, hogy digitális hirdetéseink megfeleljenek a legmagasabb adatvédelmi és felhasználói jogokat tiszteletben tartó standardoknak.

Kulcsfontosságú adatkezelési szempontjaink:

  • Átláthatóság: Nyíltan kommunikáljuk a felhasználókkal az adatgyűjtés és adathasználat céljait, melyet az Adatvédelmi tájékoztatónkban részletesen ismertetünk.
  • Adatgyűtés minimalizálása és célkorlátozás: Kizárólag a szükséges adatokat gyűjtjük és a szükséges ideig dolgozzuk fel, mindig tiszteletben tartva a célspecifikusságot. Az adatgyűjtésünket kizárólag a hirdetések és tartalomajánlások teljesítményének mérésére és a felhasználói élmény javítására korlátozzuk. Beleegyezés alapján helyezünk el egyetlen cookie-t a böngészőben, amely segít a felhasználók azonosításában, elkerülve az ismétlődéseket, erősítve a relevanciát a hirdetés és -tartalomajánlásban.
  • Adatpontosság és elszámoltathatóság: Gondoskodunk az adatok pontosságáról és védelméről, biztosítva az illetéktelen hozzáférés, elvesztés vagy visszaélés elleni védelmet.
  • Külső adatpartnereink: Harmadik-fél partnereinket is arra ösztönözzük, hogy kövessék az általunk alkalmazott magas szintű adatvédelmi normákat.
  • Jogszabályi megfelelőség: Maradéktalanul betartjuk a vonatkozó adatvédelmi és hirdetési törvényeket és szabályozásokat.
  • Folyamatos képzés és tudatosság: Alkalmazottainkat, partnereinket és érdekeltjeinket folyamatosan tájékoztatjuk az adatvédelem és az etikus adatkezelési gyakorlatok jelentőségéről.

A TCF keretrendszer elfogadásával célunk egy megbízható és felhasználó-központú hirdetési környezet kialakítása, mindig naprakészen tartva magunkat az adatvédelem és átláthatóság területén zajló fejleményekkel.