Rólunk
Hiszünk a tartalommarketing és a jó sztorik erejében

Küldetésünk

Kimagasló funkcionalitású tartalomajánló és natív hirdetési platformunk révén arra törekszünk, hogy a natív hirdetések előnyeit a lehető legszélesebb ügyfélkör számára elérhetővé tegyük.

Cégünkről

A Natív Hirdetés Kft. egy magyar tulajdonú, innovatív hirdetési megoldásokra szakosodott médiaértékesítő vállalkozás, ahol hiszünk a tartalommarketing és a jó sztorik erejében. Magyarországon elsőként mutattuk be az automatizált natív hirdetések előnyeit, azóta is folyamatos piacfejlesztéssel és edukációval nyújtunk segítséget a tartalmi ajánlórendszerekben rejlő lehetőségek kiaknázásához és a hatékonyabb reklámkampányok tervezéséhez. |related| brand alatt tartalomajánló és natív hirdetési platformunkat 2020-ban vezettük be a magyar piacra. Cégünk 2022 végére abszolút piacvezetői pozíciót ért el Magyarországon, 80% feletti eléréssel a teljes internetezők körében. Szolgáltatásainkkal 2023-ban a nemzetközi piacon is sikeresen megjelentünk.

Számokban

4000+ kampány az elmúlt négy évben
110+ kiadó és tartalomszolgáltató partner
havi 766 ezer fizetett hirdetéskattintás 2023-ban
havi 1 milliárd reklámmegjelenítés 2023-ban

Csapatunk

Kovács-Tóth Bettina
értékesítési vezető
Papp László
üzletfejlesztés
kiadói kapcsolatok
Tóth Bianka
kampánymenedzser
Friesl Balázs
fejlesztési projektmenedzser
Karrier
Kérjük, küldd el szakmai önéletrajzod a [email protected] email címre és amennyiben álláslehetőség nyílik nálunk, jelentkezni fogunk!