Mesterséges intelligenciával támogatott kampánykezelés a |related|-ben
A mesterséges intelligenciával támogatott kampánykezelés bevezetésével a Natív Hirdetés Kft. ismét bizonyítja elkötelezettségét az innováció és a folyamatos fejlődés mellett, tovább erősítve pozícióját a piacvezető tartalomajánló és natív hirdetési platformok között.

Új funkciónk lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy egyetlen alapszövegből kiindulva számos különböző hirdetésvariációt hozzanak létre, megspórolva az ezzel járó időt és energiát, megkönnyítve ezzel a kampánykezelési folyamatot és növelve annak hatékonyságát.

Lássuk, hogy működik a gyakorlatban

 

Miért jelentős ez a fejlesztés?

Automatizált kreativitás: A tökéletes hirdetési szövegek megalkotása rengeteg időt és fejtörést igényel, különösen ha nem tudjuk a munkát kiszervezni marketinges szakembereknek. Az új MI-funkcióval azonban ez a folyamat jelentősen leegyszerűsödik és hatékonyabbá válik.

Optimalizált teljesítmény: A kampánykiszolgálás során a rendszer képes azonosítani a legjobban teljesítő kreatívokat és azokat előnyben részesíteni, de ez csak akkor hatékony, ha változatos hirdetések állnak rendelkezésre. Ebben segít az új funkció, amivel gyerekjáték különböző variációkat készíteni és kipróbálni.

Próbáld ki, és nézd meg, hogy a gépi intelligencia hogyan teszi könnyebbé és hatékonyabbá a munkádat! 

Hirdetői fiók regisztráció ››› https://join.related.hu