Sikerült a dobogós helyezés a nemzetközi Native Award-on!
​Ezüstérmesek lettünk a Native Advertising Institute nemzetközi Native Advertising Awards 2023 versenyén a platformok/netwörkök kategóriájában a döntőbe került öt cég közül.
Sikerült a dobogós helyezés a nemzetközi Native Award-on!

​Ezüstérmesek lettünk a Native Advertising Institute nemzetközi Native Advertising Awards 2023 versenyén a platformok/netwörkök kategóriájában a döntőbe került öt cég közül.

A Native Advertising Awards a legnagyobb nemzetközi díj a natív hirdetések kategóriájában. “A díj a leginspirálóbb, leghatékonyabb és legkreatívabb natív projecteket díjazza minden évben, és már a döntőbe kerülés jelentős teljesítmény” - mondja Jesper Laursen, a Native Advertising Institute ügyvezetője, aki az online gálán pezsgőt is bontva élőben hirdette ki a versenyeredményeket 2023. május 10-én.

Ahogyan korábbi közleményünkben már megosztottuk az örömhírt, a |related| Natív Hirdetés  a Native Advertising Institute nemzetközi versenyének döntőjébe jutott 2023 tavaszán a platformok kategóriájában.  A shortlistre került cégek közül a dobogóra választottakat május 10.-én, egy online díjkiosztó formájában hirdették ki. A versenybe egyébként 29 kategóriában lehetett nevezni és minden eddiginél több nevezés érkezett a szervezők szerint.

A döntőbe minden kategóriában öt cég került – a |related| olyan mezőnyben versenyzett a platformkategóriában, ahol rajtuk kívül ausztrál, belga, finn és amerikai adtechcégek voltak jelen.

A dobogó legfelső fokára idén platformkategóriában a több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztató, évtizedes múlttal rendelkező Outbrain került. Rögtön utánuk, 2. helyen végzett a magyar |related|, ami óriási teljesítmény.   

Papp László, a |related| alapítója így nyilatkozott a hír hallatán:

„Elmondatatlanul büszke vagyok, hogy első nemzetközi pályázatunkkal nem csak döntőbe kerültünk a Native Advertising Institute versenyében, de ilyen előkelő helyen végeztünk. Ez óriási lehetőség a nemzetközi terjeszkedési terveink szempontjából és rendkívül inspiráló a fejlesztések szempontjából is. Még igazából fel sem fogtuk, milyen lehetőségeket rejt ez a 2. helyezés.”

A |related| pályázatában Róth András független tanácsadó működött közre, a nemzetközi piacra nyitásban és B2B-kommunikációban a Whitereport és a Mediaspace.global szakemberei segítik a magyar innovációt.


Te is része lehetsz a sikernek! Csatlakozz a hirdetési hálózatunkba vagy próbáld ki a natív hirdetési megoldásunkat!

››› Regisztráció ‹‹‹